1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung XE340XDA-KA2NL laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop

Laat de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL je basistaken uitvoeren. Met het geïnstalleerde Chrome OS download je eenvoudig apps uit de Google Play Store en sla je je bestanden veilig op in Google Drive. Deze laptop weegt slechts 1,45 kilogram en is dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast is Chrome OS een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je de hele dag op je Chromebook kunt werken. Ook heb je geen last van lichtinval met het anti-reflecterende scherm. De Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL is ideaal voor wanneer je onderweg bent of gewoon thuis. Met zijn verschillende connectiviteitsmogelijkheden kun je gemakkelijk verbinding maken met andere apparaten. De laptop beschikt ook over een SD-kaartslot waarmee je extra opslagruimte kunt toevoegen. Bovendien heb je ook toegang tot een aantal gratis softwareprogramma's zoals Google Docs, Sheets en Slides. De laptop is ook voorzien van een ingebouwde microfoon en webcam, waarmee je gemakkelijk online kunt chatten en videoconferenties kunt houden.

Pluspunten
 • Een Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en heeft ingebouwde beveiliging die ervoor zorgt dat hij minder vatbaar is voor virussen

  .

  Met het anti-reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken

  .

  Deze Chromebook weegt maar 1,45 kilogram, waardoor je hem eenvoudig mee kunt nemen in plaats van andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

  .

  Met 4 gigabyte werkgeheugen is multitasken traag

  .

  Als je wilt kunnen werken in meerdere applicaties tegelijkertijd, kies dan voor een Chromebook met minstens 8 gigabyte werkgeheugen.

Veelgestelde vragen over de Samsung XE340XDA-KA2NL laptop

De Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop is 14 inch.

De Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. laptop heeft een Intel Celeron processor.