1. Asus
 2. Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061.

Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Asus 90NX03I2-M00210 laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop

Met de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061 heb je een krachtige Chromebook die ideaal is voor alle basis taken, films en series kijken en videogesprekken voeren. Dankzij het gewicht van 1,5 kilogram is hij makkelijk mee te nemen en met het 14 inch scherm is het makkelijk om content te bekijken. De laptop beschikt over een ingebouwde webcam waarmee je gemakkelijk videogesprekken kunt voeren via Zoom, Teams of Meet. Met het 8 gigabyte werkgeheugen kun je meerdere tabbladen openen tegelijkertijd en bijvoorbeeld naar je favoriete nummers luisteren via Spotify terwijl je een boodschappenlijstje aan het maken bent. Het werkgeheugen is eenvoudig uit te breiden met extra werkgeheugen als het 8 gigabyte te weinig is. Daarnaast is het geïnstalleerde Chrome OS een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je met gemak een hele dag op deze Asus kunt werken en hij aan het einde van de dag pas op hoeft te laden. Advies van onze specialist. Met de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061 heb je een krachtige laptop die je makkelijk meeneemt en waar je met gemak een hele dag mee kunt werken. Het 14 inch scherm is perfect om films en series te kijken en met de ingebouwde webcam kun je videobellen met je vrienden en familie. Dankzij het 8 gigabyte werkgeheugen kun je meerdere tabbladen tegelijkertijd openen en kun je bijvoorbeeld naar je favoriete nummers luisteren via Spotify. Als het 8 gigabyte werkgeheugen te weinig blijkt te zijn, is het geheugen eenvoudig uit te breiden. Daarnaast is het geïnstalleerde Chrome OS een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je aan het einde van de dag pas hoeft te laden. Deze laptop is ideaal voor al je basistaken en voor het vermaak. Advies van onze specialist. Met de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061 heb je een krachtige Chromebook die ideaal is voor al je dagelijkse taken. Het 14 inch scherm is perfect om films en series te kijken en met de ingebouwde.

Pluspunten
 • Deze Chromebook kan een hele werkdag meegaan zonder opnieuw op te laden, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen dankzij de ingebouwde beveiliging

  .

  De Asus Chromebook weegt maar 1,5 kilogram, waardoor hij makkelijker mee te nemen is dan andere laptops

  .

  Deze laptop heeft een militaire test doorstaan, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je per ongeluk een drankje over het toetsenbord morst.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's zijn compatibel met deze laptop, alleen de programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Het beeldscherm van deze laptop heeft een TN paneel, dat minder goede kleuren en kijkhoeken heeft dan een IPS paneel. Deze laptop heeft een TN paneel als beeldscherm, wat minder goede kleuren en kijkhoeken heeft dan een IPS paneel.

Veelgestelde vragen over de Asus 90NX03I2-M00210 laptop

De Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop is 14 inch.

De Asus Chromebook CX1400CKA-EK0061. laptop heeft een Intel Celeron processor.