1. Asus
 2. Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087.

Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Asus 90NX03Y2-M000S0 laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop

Met de Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087 kun je alle basis taken uitvoeren en geniet je van films en series op het 15 inch scherm. Je kunt videogesprekken voeren met behulp van de ingebouwde webcam, zoals via Zoom, Teams of Meet. Met het 8 gigabyte werkgeheugen open je meerdere tabbladen tegelijkertijd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld muziek luisteren via Spotify, terwijl je een boodschappenlijstje opstelt. De laptop is uitgerust met het energiezuinige Chrome OS besturingssysteem. Met deze laptop kun je een hele dag aan het werk zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij. Daarnaast is deze laptop getest tegen stoten en vallen, je hoeft je dus geen zorgen te maken als je per ongeluk iets op het toetsenbord morst. Als je gebruik wilt maken van Microsoft Office, heb je een Office 365 abonnement nodig om de browserversies van Word, Excel en PowerPoint te kunnen gebruiken. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren bij de aanschaf van deze Asus Chromebook.

Pluspunten
 • Deze Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder gevoelig voor virussen door de ingebouwde beveiliging

  .

  Deze laptop heeft een militaire test doorstaan, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je een drankje over het toetsenbord morst

  .

  Met 8 gigabyte aan RAM kun je meerdere tabbladen en programma's openen zonder vertragingen.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Door de beperkte opslagcapaciteit van 64 gigabyte moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten. Door de beperkte opslagcapaciteit van 64 gigabyte moet je meer op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord in het donker af te lezen.

Veelgestelde vragen over de Asus 90NX03Y2-M000S0 laptop

De Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop is 15,6 inch.

De Asus Chromebook CX1500CKA-EJ0087. laptop heeft een Intel Celeron processor.