1. Asus
 2. Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089.

Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Asus 90NX05A1-M00350 laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop

Met de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089 heb je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse taken. Het touchscreen van 14 inch maakt het werken met de laptop eenvoudig en snel. Je kunt met je vinger door je apps vegen en op elk moment aanpassingen maken aan een notitie of e-mail. De ingebouwde webcam zorgt ervoor dat je altijd en overal videogesprekken kunt voeren. Met het 8 gigabyte werkgeheugen open je meerdere tabbladen tegelijkertijd, waardoor je jouw favoriete series en films kunt kijken, muziek luisteren via Spotify en een boodschappenlijstje opstellen. Het geïnstalleerde Chrome OS is energiezuinig en laat je werken met gemak een hele dag. Daarnaast is het besturingssysteem gebruiksvriendelijk en intuitief. Je hebt daarom geen moeite om aan de slag te gaan met de Chromebook. Wil je Microsoft Office gebruiken? Koop dan een Office 365 abonnement om de browserversies van Word, Excel en PowerPoint te gebruiken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste Chromebook? Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren.

Pluspunten
 • Deze Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door de ingebouwde beveiliging

  .

  Deze laptop heeft een militaire test doorstaan, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je een drankje over het toetsenbord morst

  .

  Met je vinger kun je op het touchscreen door je apps swipen en snel een aanpassing aan een notitie of e-mail maken.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

  .

  Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen die uit de Chrome Web Store of Google Play Store

  .

  Vanwege de beperkte opslagcapaciteit van 64 gigabyte moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de Asus 90NX05A1-M00350 laptop

De Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop is 14 inch.

De Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. laptop heeft een Intel Celeron processor.