1. HP
  2. HP OMEN 17-ck1009nd.

HP OMEN 17-ck1009nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP OMEN 17-ck1009nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP OMEN 17-ck1009nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 660A3EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP OMEN 17-ck1009nd. laptop

Speel je favoriete games op de HP OMEN 17-ck1009nd. Deze toonaangevende gaming laptop is uitgerust met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart, waardoor je zware games speelt op minimaal 60 fps. De toekomstbestendige 12e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen zorgen voor een krachtige prestatie. Daarnaast kun je jouw gameplay streamen via Twitch. Het beeldscherm met een verversingssnelheid van 165 hertz zorgt ervoor dat je snel bewegende beelden vloeiend ziet. De kleuren komen scherp en helder naar voren dankzij het QHD beeldscherm met 2 keer zo scherpe beelden als op een full hd scherm. Bovendien blijft de laptop beter gekoeld dankzij OMEN Tempest Cooling, zodat je ook in de hete strijd een koel hoofd houdt. Met de OMEN Gaming Hub houd je de prestaties van de HP OMEN goed in de gaten en kun je verschillende gaming modi instellen. Naast dat je je favoriete kleur kunt kiezen op het RGB verlichte toetsenbord, kun je ook elke toets los aanpassen. Zo laat je de belangrijkste toetsen extra opvallen. Niet alleen dat, maar het toetsenbord is ook voorzien van anti-ghosting.

Pluspunten
  • Speel zware games op 60 fps en stream je gameplay via Twitch met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart, de Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen. Het 165 hertz QHD beeldscherm geeft bewegende beelden vloeiend weer in hoge resolutie, wat handig is bij snelle shooters. Het anti-ghosting toetsenbord met aanpasbare RGB verlichting per toets reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat het toetsenbord nooit een commando mist. Speel zware games op 60 fps en stream je gameplay via Twitch met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart, de Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen. Het 165 hertz QHD beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer in hoge resolutie, wat handig is bij snelle shooters. Het anti-ghosting toetsenbord met aanpasbare RGB verlichting per toets reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat het toetsenbord nooit een commando mist. Speel zware games op 60 fps en stream je gameplay via Twitch met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart, de Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen. Het 165 hertz QHD beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer in een hoge resolutie, wat handig is bij snelle shooters.

Minpunten
  • Door het 17 inch formaat en het gewicht van 2,78 kilogram is het moeilijker om deze laptop mee te nemen in je rug- of laptoptas

    .

    Deze laptop heeft geen numeriek toetsenbord, waardoor je cijfers en formules moeilijker kunt invoeren.

Veelgestelde vragen over de HP 660A3EA#ABH laptop

De HP OMEN 17-ck1009nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP OMEN 17-ck1009nd. laptop is 17,3 inch.

De HP OMEN 17-ck1009nd. laptop heeft een Intel Core i7 processor.