1. Acer
 2. Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X).

Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Acer NX.KB4EH.001 laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop

De Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X) biedt de perfecte combinatie van verschillende apparaten in één. Met deze laptop kun je schrijven, e-mailen en Netflixen. Je kunt met het energiezuinige Chrome OS besturingssysteem werken in de cloud en in de Chrome browser. Hiermee heb je altijd toegang tot jouw favoriete applicaties zoals Google Docs en Spreadsheets. Deze laptop is ook ideaal om mee te nemen. Hij is klein en licht in gewicht, zodat je hem gemakkelijk in je rugzak of tas kunt stoppen. Bovendien heeft deze Chromebook een lange batterijduur, waardoor je niet steeds op zoek hoeft te gaan naar een stopcontact. Dankzij de krachtige processor en het supersnelle wifi-verbinding kun je dat verslag gemakkelijk afmaken. Laat je adviseren door een specialist om er zeker van te zijn dat je de juiste laptop hebt voor jouw behoeften.

Pluspunten
 • Een Chromebook houdt een hele werkdag zonder opladen, boot binnen enkele seconden en is minder vatbaar voor virussen door de ingebouwde beveiliging

  .

  Met een Intel Celeron N4500 en 4 gigabyte werkgeheugen kan je zonder haperingen in meerdere Chrome tabbladen tegelijkertijd werken

  .

  Deze Chromebook weegt slechts 1,45 kilogram, waardoor het veel makkelijker is om hem mee te nemen dan andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het moeilijk is om op donkere plaatsen het toetsenbord af te lezen.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.KB4EH.001 laptop

De Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop is 14 inch.

De Acer Chromebook 314 (CB314-3H-C99X). laptop heeft een Intel Celeron processor.