1. Acer
 2. Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR).

Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Acer NX.KB5EH.001 laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop

De Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR) is ideaal om verslagen te schrijven, e-mails te versturen en te genieten van jouw favoriete serie op Netflix. Het touchscreen maakt het navigeren door al je bestanden en foto's heel eenvoudig, en je kunt ook offline werken. Dit apparaat draait op Chrome OS, een energiezuinig besturingssysteem waarmee je in de cloud werkt met de Chrome browser. Log in met jouw Google account en werk met online applicaties zoals Google Docs en Spreadsheets. Wees er wel op bedacht dat niet alle Windows programma's werken op een Chromebook. Wil je gebruik maken van Microsoft Office? Koop dan een Office 365 abonnement. Met de Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR) heb je een betrouwbare laptop die al je dagelijkse taken makkelijk aankan. Het is eenvoudig te bedienen en je kunt er ook mee werken als je offline bent. Maak gebruik van de Chrome browser om in de cloud te werken met verschillende online applicaties. Wil je je werk uitbreiden met Microsoft Office? Koop dan een Office 365 abonnement. Geniet van de veelzijdige prestaties van deze Chromebook en maak gebruik van al zijn functies.

Pluspunten
 • Een Chromebook gaat zonder opladen een hele werkdag mee, start binnen enkele seconden en is minder vatbaar voor virussen door de ingebouwde beveiliging

  .

  Swipe met je vinger op het touchscreen door apps heen en maak je snel aanpassingen aan notities of e-mails

  .

  Met een Intel Celeron N4500 processor en 4 gigabyte werkgeheugen werk je zonder haperingen in meerdere Chrome tabbladen tegelijkertijd.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

  .

  -> Niet alle programma's werken op een Chromebook; alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

  .

  Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker

  .

  -> Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord af te lezen in het donker.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.KB5EH.001 laptop

De Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop is 14 inch.

De Acer Chromebook 314 (CB314-3HT-C6AR). laptop heeft een Intel Celeron processor.