1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung NP960XFH-XA1NL laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

16 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop

De Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop is de perfecte laptop voor de creatieve gebruiker. Deze laptop heeft een krachtige 13e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen is voldoende om zware programma's als Premiere Pro te draaien. De NVIDIA GeForce RTX 4050 videokaart zorgt ervoor dat je renders snel voltooit en daarnaast kun je deze laptop ook gebruiken om te gamen. Al je bestanden kun je opslaan op de grote 1 terabyte SSD. Het 2,8K Super AMOLED beeldscherm is een ware verrijking voor de gebruiker. Je ziet meer details en levendigere kleuren dan op een standaard full hd scherm. Ook de 120 hertz verversingssnelheid zorgt ervoor dat bewegende beelden snel worden weergegeven. Ook in het donker is de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop een goede keuze. Met het verlichte toetsenbord vind je moeiteloos de juiste toetsen. Om op een veilige manier in te loggen op deze laptop is er een vingerafdrukscanner aanwezig. Kortom, de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop is geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en veel meer.

Pluspunten
 • Met een Intel Core i7-processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerken je foto's en video's en multitasken tussen zware programma's

  .

  Geniet van scherp beeld, levendige kleuren en vloeiende bewegingen op het 2,8K 120 Hz Super AMOLED-scherm

  .

  Met de NVIDIA GeForce RTX 4050-videokaart renderen je foto's en video's sneller.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

  .

  Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel kunt aansluiten via een kabelconverter of docking station.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP960XFH-XA1NL laptop

De Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop is 16 inch.

De Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. laptop heeft een Intel Core i7 processor.