1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL.

Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung NP960XFG-KA1NL laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

16 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop

Met de Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL laptop heb je de ideale laptop voor thuiswerken, het bewerken van foto's en video's en het multitasken tussen zware programma's. De 13e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen staan garant voor een snelle, energiezuinige laptop met Intel Evo label. Met 1 terabyte M.2 SSD opslag heb je ruimte voor 100.000 foto's of 100 uur full hd beeldmateriaal. Met het 2,8K 120 Hz Super AMOLED scherm geniet je van scherp beeld en natuurgetrouwe kleuren, terwijl je met het 16 inch beeldscherm in een 15 inch behuizing meer schermruimte hebt. Ook handig: het verlichte toetsenbord, waarmee je ook in het donker te werk gaat. En via de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows. Kortom, met deze laptop heb je een alles-in-één computer die geschikt is voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's en video's bewerken. 3D ontwerpen maken en renderen is echter ongeschikt.

Pluspunten
 • Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking.Met het energiezuinige 2,8K 120 Hz Super AMOLED scherm geniet je van scherp beeld en natuurgetrouwe kleuren.Deze laptop heeft een 16 inch beeldscherm in een 15 inch behuizing, waardoor je meer schermruimte hebt zonder dat de laptop groter en zwaarder is. Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel is bij videobewerking

  .

  Met het energiezuinige 2,8K 120 Hz Super AMOLED scherm geniet je van scherp beeld en natuurgetrouwe kleuren

  .

  Deze laptop heeft een 16-inchbeeldscherm in een 15-inch behuizing, waardoor je meer schermruimte hebt zonder dat de laptop groter en zwaarder wordt.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

  .

  Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel kunt aansluiten via een kabelconverter of docking station.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP960XFG-KA1NL laptop

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop is 16 inch.

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP960XFG-KA1NL. laptop heeft een Intel Core i7 processor.