1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL.

Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung NP940XFG-KC1NL laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL laptop is een stevig aluminium apparaat dat is uitgerust met een 13e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen. Hierdoor ben je in staat om tussen zware programma's te multitasken. Daarnaast heeft de laptop het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig en snel is. Met 1 terabyte M.2 SSD opslag heb je ruimte voor 100.000 foto's of 100 uur full hd beeldmateriaal. De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL heeft een 2,8K 120 Hz Super AMOLED scherm voor scherp beeld en natuurgetrouwe kleuren. Dit zorgt ervoor dat je jouw creaties tot in de kleinste details kunt bewerken. De laptop is ook heel licht, met een gewicht van slechts 1,2 kilogram. Daarnaast heeft de laptop een verlicht toetsenbord, waardoor je ook in het donker te werk kunt gaan. Met de vingerafdrukscanner log je gemakkelijk in op Windows. Bovendien is hij geschikt voor het internetten, mailen, tekstverwerken, het kijken van films en series en het maken van 3D ontwerpen en renderen.

Pluspunten
 • Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je er zeker van bent dat hij energiezuinig is en snel bij videobewerking

  .

  Met het energiezuinige 2,8K 120 Hz Super AMOLED scherm geniet je van scherpe beelden en natuurgetrouwe kleuren

  .

  Deze laptop weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

  .

  Om een internetkabel aan te sluiten is er geen ethernetpoort, daarom heb je een kabel converter of docking station nodig.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP940XFG-KC1NL laptop

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop is 14 inch.

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KC1NL. laptop heeft een Intel Core i7 processor.