1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL.

Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung NP940XFG-KA1NL laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL laptop is de beste keuze voor creatieve professionals. Met de krachtige processor en het razendsnelle DDR5 werkgeheugen multitask je zonder problemen tussen verschillende programma's. Deze laptop is uitgerust met het Intel Evo label en is dus zeer energiezuinig. Met 1 terabyte M.2 SSD opslag heb je genoeg ruimte voor het opslaan van jouw creatieve werken. Het 2,8K 120 Hz Super AMOLED scherm zorgt voor een kristalhelder beeld en natuurgetrouwe kleuren. Hierdoor kun je zelfs de kleinste details bewerken. Ook heeft de laptop een verlicht toetsenbord, waardoor je ook in het donker kunt blijven werken. Deze laptop is slechts 1,2 kilogram en daarmee makkelijk mee te nemen, waar je ook bent. Met de vingerafdrukscanner log je meteen in op Windows en hoef je nooit meer een wachtwoord te onthouden. De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL is geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films & series kijken, foto's bewerken, video's bewerken en 3D ontwerpen maken en renderen. Kortom, de ideale laptop voor creatieve professionals.

Pluspunten
 • Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking

  .

  Met het energiezuinige 2,8K 120 Hz Super AMOLED-scherm geniet je van scherp beeld en natuurgetrouwe kleuren

  .

  Deze laptop weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetverbinding kunt maken via een kabelconverter of docking station.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP940XFG-KA1NL laptop

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop is 14 inch.

De Samsung Galaxy Book3 Pro NP940XFG-KA1NL. laptop heeft een Intel Core i7 processor.