1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL.

Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung NP646BED-KA1NL laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop

Maak kennis met de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. Deze 14 inch laptop is de perfecte partner voor al je zakelijke activiteiten. Hij weegt slechts 1,5 kilogram en is daarmee gemakkelijk mee te nemen naar je werk. Ook als je op verschillende locaties werkt, ben je met deze laptop goed uitgerust. Je hebt immers overal toegang tot internet, dankzij de 3G of 4G connectiviteit. Bovendien is de Samsung Galaxy Book2 Business voorzien van een krachtige 12e generatie Intel i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen. Hiermee verwerk je gemakkelijk grote fotobestanden, terwijl je programma's op de achtergrond draait. Met de vingerafdrukscanner ben je bovendien snel en veilig ingelogd. Al je bestanden worden versleuteld op de SSD opgeslagen. Ook 's avonds werken, is geen probleem. Met het verlichte toetsenbord vind je in het donker makkelijk de juiste toetsen. Deze laptop is ideaal voor het versturen van e-mails, het werken met Office programma's en managementsystemen, het videobellen voor digitale vergaderingen en het maken van ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop. Een must-have voor iedere zakelijke professional!

Pluspunten
 • Met een 12e generatie Intel processor kun je hogere prestaties halen en je laptop is toekomstbestendiger dan met oudere generaties

  .

  Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiltigd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein

  .

  Met 4G blijf je ook online op plaatsen zonder wifi via je telecom aanbieder.

Minpunten
 • Bewerk jij je bedrijfsvideo's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD-schijf, moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP646BED-KA1NL laptop

De Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop is 14 inch.

De Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL. laptop heeft een Intel Core i5 processor.