1. Microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM.

Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft QKI-00004 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

13 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM is een flexibel en krachtig apparaat dat je helemaal naar eigen wens kunt gebruiken. Dankzij de Intel Core i7 Evo processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen worden zelfs de zwaarste taken zonder vertraging uitgevoerd. De Intel Iris Xe Graphics videokaart zorgt ervoor dat je beelden snel en vloeiend kunnen worden gerenderd. Daarnaast is het apparaat voorzien van 1 terabyte aan opslagcapaciteit, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je bestanden te bewaren. De Surface Pro 9 is verder uitgerust met twee USB C poorten die eenvoudig een docking station en monitor aan kunnen sluiten. De 13 inch schermverhouding van de Surface Pro 9 is specifiek ontworpen voor het lezen en schrijven van teksten. Dit is ideaal voor school, werk of zelfs voor het verwerken van documenten. De laptop is geschikt voor het kijken van films en series, foto's bewerken en video's bewerken. Voor het maken van 3D ontwerpen en het renderen van beelden heb je echter minstens een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig. Ook voor gaming is de Surface Pro 9 niet geschikt, omdat hier minimaal een GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart voor nodig is. Let op: de Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Met een Intel EVO processor zit er in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen behalen je laptops hogere prestaties en zijn ze toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Minpunten
  • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QKI-00004 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop is 13 inch.

De Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. laptop heeft een Intel Core i7 processor.