1. Microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft QEZ-00038 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

13 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire is een unieke combinatie tussen een laptop en tablet. Met de krachtige Intel Core i5 Evo-processor en het 8 GB DDR5-werkgeheugen, bewerk je foto's in Adobe Photoshop vrijwel zonder vertraging. Ook is de Surface Pro 9 voorzien van een 3:2-schermverhouding, waardoor je veel tekst kunt bekijken. De Intel Iris Xe Graphic-videokaart maakt het mogelijk om je beelden snel te renderen. Daarnaast heb je ook 2 USB C-poorten met ondersteuning voor USB 4.0 en Thunderbolt 4, waardoor je eenvoudig een docking station en monitor aan de Surface koppelt. Met de Microsoft Surface Pro 9 kun je eenvoudig internetten, mailen en tekstverwerken. Ook is deze laptop geschikt om films en series mee te kijken. Maar als je op zoek bent naar meer prestaties, zoals video-bewerking, 3D-ontwerpen maken of gamen, dan is de Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire niet geschikt. Hiervoor heb je tenminste een i7/Ryzen 7 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig. Voor het spelen van games heb je minimaal een GTX 1650 nodig. Let op: de Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Minpunten
  • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

    .

    Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QEZ-00038 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop is 13 inch.

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. laptop heeft een Intel Core i5 processor.