1. Microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft QEZ-00004 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

13 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM is een echte alleskunner. Met de krachtige Intel Core i5 Evo processor en 8GB DDR5 werkgeheugen worden taken als het bewerken van foto's in Adobe Photoshop of het opslaan van grote bestanden eenvoudig. Ook is het scherm ideaal voor het lezen en schrijven van tekst door de 3:2 schermverhouding. Naast de kracht heeft de Surface Pro 9 ook veel aansluitmogelijkheden. Met twee USB C poorten met USB 4.0 en Thunderbolt 4 ondersteuning kun je eenvoudig een docking station en monitor aan de Surface koppelen. Zo ben je klaar voor elke taak die je wilt uitvoeren. Of je nu gaat internetten, mailen en tekstverwerken, films en series kijken of foto's bewerken, de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM heeft de kracht en de aansluitmogelijkheden om het voor je te doen. Voor meer complexe taken zoals video-editing, 3D ontwerpen en gamen heb je echter een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig. Let op: de Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge kwaliteits- en prestatie-eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR5 werkgeheugen haalt je laptop hoge prestaties en is hij beter toekomstbestendig dan met oudere generaties.

Minpunten
  • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minstens een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

    .

    Een Type Cover toetsenbord en een touchpen worden niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QEZ-00004 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop is 13 inch.

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. laptop heeft een Intel Core i5 processor.