1. Microsoft
 2. Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft QEZ-00021 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

13 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop

Met de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE heb je een krachtige 13 inch laptop en tablet in één. De Intel Core i5 Evo processor en het 8GB DDR5 werkgeheugen zorgen voor voldoende rekenkracht om foto's te bewerken in Adobe Photoshop zonder vastlopers. En met Intel Iris Xe Graphics videokaart, renderen je beelden snel. Met een 3:2 schermverhouding past er veel tekst op de Surface Pro 9, wat fijn leest en schrijft. De Surface Pro 9 is ook praktisch voor onderweg. Door het compacte formaat neem je deze laptop makkelijk mee. Daarnaast heb je 2 usb C poorten met ondersteuning voor usb 4.0 en Thunderbolt 4, waarmee je een docking station en monitor aan de Surface koppelt. Voor optimaal gebruik raden wij je aan om een Type Cover te kopen, die los bijgekocht moet worden. Zo kun je comfortabel werken, terwijl je er zeker van bent dat je laptop goed beschermd is.

Pluspunten
 • Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover

  .

  Je krijgt een Intel EVO processor in laptops die aan hoge eisen voldoen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat hij snel en energiezuinig is. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR-werkgeheugen, haalt je laptop uitzonderlijke prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Minpunten
 • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7- of AMD Ryzen 7-processor

  .

  Een Type Cover-toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QEZ-00021 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop is 13 inch.

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB GRAPHITE. laptop heeft een Intel Core i5 processor.