1. Microsoft
 2. Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.

Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft AI2-00009 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14,4 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop

De Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX is ideaal voor al je dagelijkse taken. De laptop-tabletcombinatie draait op Windows 11 en is voorzien van een Intel Core i7 processor en 32 GB RAM. Multitasken en fotobewerkingen gaan hierdoor snel en probleemloos. Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart ben je in staat om video's te rendern in Adobe Premiere Pro en 3D ontwerpen te maken. De Surface Slim Pen 2 geeft je de mogelijkheid om je creatieve ideeën tot in kleinste detail uit te werken. Dankzij de energiezuinige processor heeft de laptop een lange accuduur. Met 2 terabyte aan opslagruimte is er altijd genoeg plaats voor je foto's en video's. Bovendien kun je je werk gemakkelijk delen met anderen dankzij de vele connectiviteitsmogelijkheden.

Pluspunten
 • Swipe met je vinger op het touchscreen door apps heen en maak snel aanpassingen aan notities of e-mails. Deze laptop heeft het Intel Evo-label, zodat je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is. Op een laptop met een 3:2 schermverhouding past veel tekst, wat erg handig is tijdens lezen en schrijven.

Minpunten
 • Deze laptop heeft slechts 2 USB-poorten om randapparatuur, zoals een harde schijf of muis, aan te sluiten

  .

  Deze laptop heeft alleen USB-C-poorten

  .

  Om randapparatuur, zoals harde schijven of muizen, aan te sluiten, heb je mogelijk een adapter van USB-A naar USB-C nodig.

Veelgestelde vragen over de Microsoft AI2-00009 laptop

De Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop is 14,4 inch.

De Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. laptop heeft een Intel Core i7 processor.