1. Microsoft
  2. Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU.

Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft THR-00009 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14,4 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop

Met de Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU heb je alles wat je nodig hebt voor een creatieve workflow. De laptop is uitgerust met een krachtige Intel Core i5 processor, 16 gigabyte werkgeheugen, een 256 gigabyte SSD harde schijf en een Intel Iris Xe Graphics GPU. Deze krachtige componenten stellen je in staat om razendsnel foto's te bewerken en complexe programma's te runnen. Je kunt zelfs een externe monitor aansluiten met de USB-C aansluiting en zo je laptop omvormen tot een stijlvol desktopplatform. De Surface Laptop Studio is niet alleen krachtig, maar ook flexibel. Klap de laptop dicht tot een tablet en teken je creativiteit tot in het kleinste detail uit met de los verkrijgbare Surface Slim Pen 2. Je kunt de pen ook gebruiken om de laptop te bedienen. De batterij is zo ontworpen dat je de hele dag door kunt werken zonder je zorgen te maken over opladen. Kortom, de Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU is je ultieme creatieve tool.

Pluspunten
  • Swipe met je vinger op het touchscreen door apps heen en maak snel een aanpassing aan een notitie of e-mail. Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is. Op een laptop met een 3:2 schermverhouding past veel tekst, wat erg handig is bij het lezen en schrijven.

Minpunten
  • Bezit je video's? Kies dan een laptop met een minimale Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

    .

    Met een gewicht van 1,7 kilogram is deze laptop moeilijker mee te nemen in een rug- of laptoptas.

Veelgestelde vragen over de Microsoft THR-00009 laptop

De Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop is 14,4 inch.

De Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/256GB/iGPU. laptop heeft een Intel Core i5 processor.