1. Microsoft
  2. Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft 8QF-00031 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

12,45 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum is een krachtige laptop met een 12 inch scherm. Met de Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen is de laptop geschikt voor het bewerken van foto's en het gebruik van Office. Ook is de 3:2 schermverhouding ideaal om teksten makkelijk te lezen en schrijven. Geniet ook van een betere audio ervaring met Dolby Audio Premium luidsprekers. De laptop is compact en licht, waardoor je 'm gemakkelijk meeneemt in je tas. Met zijn 12 inch formaat is hij een goede keuze voor onderweg. Daarnaast is de laptop geschikt voor internetten en mailen, maar niet voor het bewerken van video's of het maken van 3D ontwerpen. Hiervoor heb je minimaal een Intel Core i9/Ryzen 9 processor nodig. Kortom, de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum is een krachtige laptop die je gemakkelijk meeneemt en geschikt is voor het bewerken van foto's en het gebruik van Office.

Pluspunten
  • Op het touchscreen veeg je met je vinger door je apps en maak je snel een aanpassing aan een notitie of e-mail. Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart verwerken je video's sneller dan met andere shared videokaarten.

Minpunten
  • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

    .

    Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord af te lezen in het donker.

Veelgestelde vragen over de Microsoft 8QF-00031 laptop

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop is 12,45 inch.

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum. laptop heeft een Intel Core i5 processor.