1. Microsoft
  2. Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft 8QC-00025 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

12,45 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum is een perfecte laptop voor dagelijks gebruik. Met zijn krachtige Intel Core i5 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen is het een uitstekende keuze voor het bewerken van foto's. Het 12 inch formaat is compact en licht, waardoor je de laptop gemakkelijk meeneemt als je op pad bent. Ook het 3:2 schermverhouding is bijzonder handig bij het lezen en schrijven, want hierdoor passen veel tekst op het scherm. Daarnaast geniet je van een hoger geluidsniveau met Dolby Audio Premium, waarmee je films en muziek extra geniet. Met de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum heb je een laptop die uitgerust is voor al je dagelijkse taken. Of het nu gaat om internetten, mailen of tekstverwerken, deze laptop is hier geschikt voor. Wil je echter grote videobestanden snel renderen of 3D ontwerpen maken, dan is dit met deze laptop niet mogelijk. Hiervoor heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor nodig.

Pluspunten
  • Op het touchscreen swype je met je vinger door je apps en maak je snel een aanpassing aan een notitie of e-mail. Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's. Met de Intel Iris Xe Graphics-shared videokaart worden je video's sneller gerenderd dan met andere shared videokaarten.

Minpunten
  • Wil je je video's bewerken? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

    .

    Door de beperkte capaciteit van de 128 gigabyte SSD moet je misschien snel op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de Microsoft 8QC-00025 laptop

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop is 12,45 inch.

De Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. laptop heeft een Intel Core i5 processor.