1. Microsoft
 2. Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB.

Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft 8VA-00003 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

10,5 inch

Processor

Intel Pentium

Omschrijving van de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop

De Microsoft Surface Go 3 - 8 GB - 128 GB is de ideaal voor mensen die een laptop en tablet willen combineren. Met 8 GB werkgeheugen maakt het multitasken een fluitje van een cent. Het gewicht is slechts iets meer dan een halve kilogram, dus je neemt hem makkelijk mee in je tas. Je koppelt de Surface Type Cover (los verkrijgbaar) los en kunt kiezen of je de Surface Go als laptop of als tablet gebruikt. Met de handige standaard aan de achterkant zet je hem neer om comfortabel aantekeningen te maken met de optionele Surface Pen. De batterij gaat zo'n 11 uur mee, dus je hoeft niet op zoek naar een stopcontact. Windows 11 in S Modus staat standaard op de laptop, maar je kunt eenvoudig overschakelen naar Windows 11. Daarnaast biedt deze laptop je de mogelijkheid voor een extra beveiligingslaag door Windows Hello. Hiermee kun je met je gezichtsherkenning of vingerafdruk inloggen, zonder dat je een wachtwoord hoeft te onthouden. Kortom, de Microsoft Surface Go 3 - 8 GB - 128 GB is een veelzijdig apparaat waarmee je jouw taken eenvoudig en veilig kunt uitvoeren.

Pluspunten
 • Je gebruikt deze Surface Go 3 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover

  .

  Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen

  .

  Log in op basis van gezichtsherkenning met de infraroodcamera en Windows Hello.

Minpunten
 • Met een Intel Pentium processor is multitasken traag, als je meer wilt doen dan alleen internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor

  .

  Een scherm van 10,5 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor fotobewerking of films kijken adviseren we een groter scherm.

Veelgestelde vragen over de Microsoft 8VA-00003 laptop

De Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop is 10,5 inch.

De Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 8 GB - 128 GB. laptop heeft een Intel Pentium processor.