1. Microsoft
 2. Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB.

Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Microsoft 8V6-00003 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

10,5 inch

Processor

Intel Pentium Gold

Omschrijving van de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop

Met de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB heb je een laptop en een tablet in één. Het apparaat is ultralicht en weegt maar iets meer dan een halve kilogram, waardoor je ‘m gemakkelijk meeneemt. De batterij gaat maar liefst 11 uur mee, waardoor je geen last hebt van een lege lading. Je koppelt eenvoudig een Surface Type Cover (los verkrijgbaar) erbij en kunt de laptop dan gebruiken als laptop of tablet, afhankelijk van wat je nodig hebt. Met de handige standaard aan de achterkant zet je de Surface Go neer om comfortabel aantekeningen te maken met de optionele Surface Pen. Windows 11 in S modus staat standaard op deze laptop. Wil je de volledige versie van Windows 11 gebruiken? Dan kun je deze eenvoudig uitschakelen via de Windows Store. De Microsoft Surface Go 3 is ideaal voor simpele taken zoals het typen van verslagen of het surfen op het internet. Ook streamingdiensten zoals Netflix en YouTube werken er perfect op. Bovendien is de laptop stevig en kun je hem gemakkelijk meenemen in een tas. Kortom een geweldige laptop voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare machine.

Pluspunten
 • Op het touchscreen veeg je met je vinger door je apps en maak je snel aanpassingen aan een notitie of e-mail

  .

  Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen

  .

  Log in op basis van gezichtsherkenning met de infraroodcamera en Windows Hello.

Minpunten
 • Met een Intel Pentium Gold processor gaat multitasken traag, dus als je meer wilt dan alleen internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5-processor

  .

  Het scherm van 10,5 inch is geschikt voor alle dagelijkse taken, maar voor fotobewerking of films kijken is een kleiner scherm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over de Microsoft 8V6-00003 laptop

De Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop is 10,5 inch.

De Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. laptop heeft een Intel Pentium Gold processor.