1. Lenovo
 2. Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked).

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Lenovo 20XWS04X00 laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop

Om je te helpen met je dagelijkse taken, hebben we deze laptop uitgepakt en de overbodige software verwijderd. Deze laptop is dus niet gebruikt, maar is nog steeds in perfecte staat. Zo heb je met deze Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked) een laptop die je gemakkelijk meeneemt naar kantoor. De Intel Core i5 processor en het 16 GB RAM geheugen zorgen ervoor dat je zware programma's als Adobe Photoshop soepel draait. Met de Intel Iris Xe Graphics videokaart kun je je beelden snel renderen. Met een antireflecterend WUXGA scherm heb je geen last van vervelende reflecties. Voor extra veiligheid is er een vingerafdrukscanner. Met Windows 10 Pro heb je toegang tot alle bestanden op de servers van het hoofdkantoor. De specialisten raden deze laptop aan voor: e-mailen, Office programma's en werken met management systemen. Ook ontwerpen maken met programma's als Adobe Photoshop is mogelijk.

Pluspunten
 • Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein

  .

  Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos grote fotobestanden bewerken terwijl je programma's op de achtergrond draaien

  .

  Door de Intel Iris Xe Graphics videokaart kunnen je foto's sneller gerenderd worden dan met andere shared videokaarten.

Minpunten
 • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

  .

  Vanwege de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je op zoek naar extra opslagruimte als je grote hoeveelheden bestanden wilt opslaan.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 20XWS04X00 laptop

De Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop is 14 inch.

De Lenovo ThinkPad X1 Carbon G9 - 20XWS04X00 QWERTY (Repacked). laptop heeft een Intel Core i5 processor.