1. Lenovo
 2. Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH.

Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Lenovo 82KT00BJMH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

AMD Ryzen 3

Omschrijving van de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop

Met de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH kan je eenvoudig e-mails versturen, verslagen schrijven en het internet op. Het full hd beeldscherm zorgt ervoor dat je films en series in hoge resolutie kunt bekijken. Op zonnige dagen kan je de laptop meenemen naar jouw achtertuin zonder last te hebben van vervelende reflecties dankzij het ontspiegelde scherm. Met behulp van Skype kan je gemakkelijk videobellen met vrienden en familie. Wil je niet dat er ongewenste personen meekijken? Dan schuif je het privacy klepje voor de camera. De laptop draait op Windows 10 in S modus waardoor deze beter beschermd is tegen virussen. Wil je toch gebruik maken van de volledige Windows ervaring? Dan schakel je S modus uit via de instellingen. Voor het bewerken van foto's is de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH geschikt, al gaat dit met een Ryzen 5 processor sneller. Video's bewerken is ongeschikt, hiervoor is minimaal een i7 processor vereist. De specialisten van Lenovo adviseren dan ook om voor het bewerken van video's een laptop met een i7 processor te gebruiken.

Pluspunten
 • Op Windows 10 in S-modus kun je applicaties uit de Microsoft Store installeren, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Deze laptop weegt slechts 1,41 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker kunt meenemen dan andere laptops. Schakel de hardware van de webcam en microfoon uit met de privacy switch, zodat niemand ongewenst je activiteiten kan volgen.

Minpunten
 • Met een AMD Ryzen 3 processor gaat multitasken traag, dus als je meer wilt dan alleen internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor

  .

  Een 14 inch beeldscherm is vrij klein dus als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen. Met een AMD Ryzen 3-processor gaat multitasken traag, dus als je meer wilt dan alleen internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5-processor

  .

  Een 14-inchbeeldscherm is vrij klein, dus als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 82KT00BJMH laptop

De Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop is 14 inch.

De Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. laptop heeft een AMD Ryzen 3 processor.