1. HP
 2. HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA.

HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6B8D7EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

16 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop

De HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA is een zeer veelzijdige laptop, die perfect is voor zowel professioneel als privé gebruik. Mede door het lage halogeen gehalte is de laptop duurzaam en duurzaam. Het compacte formaat en het lage gewicht van 1,47 kilogram maken het gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren. Met de krachtige 12e generatie Intel Core i7 processor, 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen en de NVIDIA Quadro T500 videokaart is de laptop geschikt voor zware taken zoals videobewerking en het renderen van creaties. Daarnaast is de laptop voorzien van moderne beveiligingsopties om jouw privacy te beschermen. Inloggen doe je makkelijk en veilig via de vingerafdrukscanner en het webcam schuifje voorkomt ongewenste afluister. Ook kan je via Windows 10 Pro op afstand verbinding maken met de systemen op kantoor en zijn alle bestanden beter beveiligd. Uiteraard is de laptop ook morsbestendig, zodat je geen zorgen hoeft te maken als je per ongeluk iets over je toetsenbord morst. Onze specialisten raden deze laptop aan voor het versturen van e-mails en het gebruik van Office programma's.

Pluspunten
 • Deze Probook is een duurzame keuze door de luidsprekerbehuizing en verpakking die gemaakt zijn van gerecycled materiaal en het lage halogeengehalte in de laptop

  .

  Met de NVIDIA Quadro T500 videokaart worden je foto's en video's sneller gerenderd

  .

  Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.

Veelgestelde vragen over de HP 6B8D7EA#ABH laptop

De HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop is 16 inch.

De HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. laptop heeft een Intel Core i7 processor.