1. HP
 2. HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA.

HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6B8D4EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop

De HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA is een perfecte laptop voor zakelijk gebruik en voor creatieve projecten. Deze 14 inch laptop heeft een lage halogeengehalte wat hem een duurzaam en energiezuinig apparaat maakt. Ook is er gebruik gemaakt van gerecycled materiaal voor de behuizing en verpakking. Met een gewicht van 1,47 kilogram is hij gemakkelijk mee te nemen. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen kan je zware programma's zoals Premiere Pro gebruiken. De NVIDIA Quadro T500 videokaart zorgt ervoor dat je projecten snel gerendered zijn. Met Windows 10 Pro heb je de mogelijkheid om op afstand met de systemen op kantoor verbinding te maken en zijn je bestanden beter beveiligd. Je logt veilig in met de vingerafdrukscanner en je camera wordt afgeschermd met het webcam schuifje. Ook is de laptop morsbestendig. Deze HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA is dan ook aan te raden voor e-mailen, office programma's en voor creatieve projecten.

Pluspunten
 • Deze Probook is een duurzame optie door de speakerbehuizing en verpakking die gemaakt zijn van gerecycled materiaal en het lage halogeen gehalte in de laptop

  .

  Door de NVIDIA Quadro T500 videokaart worden je foto's en video's sneller gerendered

  .

  Met Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer in jouw domein.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D-projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

  .

  Met een scherm van 14 inch is het vrij klein

  .

  Voor comfortabel en ergonomisch werken is het aan te raden een externe monitor aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de HP 6B8D4EA#ABH laptop

De HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop is 14 inch.

De HP ZBook Firefly 14 G9 - 6B8D4EA. laptop heeft een Intel Core i7 processor.