1. HP
 2. HP VICTUS 15-fb0950nd.

HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6T990EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

AMD Ryzen 5

Omschrijving van de HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop

Speel jouw favoriete games op de HP Victus 15-fb0950nd. Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games zoals League of Legends, Minecraft en Fortnite op de hoogste instellingen. Geniet van een realistische gaming ervaring dankzij de AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen. De OMEN Gaming Hub geeft jou de mogelijkheid om de prestaties van de laptop in de gaten te houden. De HP Victus 15-fb0950nd is een duurzame laptop. De behuizing en het toetsenbord van de laptop zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast heeft het toetsenbord wit verlichte toetsen zodat je ook in het donker in stijl verder kan gamen. Met deze laptop is het mogelijk om te internetten, mailen, tekstverwerken, films en series te kijken en foto's te bewerken. Video's bewerken is mogelijk, maar dit gaat nog sneller met een processor zoals de Ryzen 7 of de Intel i7. 3D ontwerpen maken en video's snel renderen is ongeschikt voor deze laptop. Hiervoor heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig.

Pluspunten
 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart kun je games zoals League of Legends en Fortnite op de hoogste instellingen spelen

  .

  Schakel snel tussen verschillende game-modi en volg je prestaties met de OMEN Gaming Hub

  .

  Met de verlichte toetsen heb je ook met weinig licht geen moeite om de besturingsfuncties van jouw game onder de knie te krijgen.

Minpunten
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders halen je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg

  .

  Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Veelgestelde vragen over de HP 6T990EA#ABH laptop

De HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop is 15,6 inch.

De HP VICTUS 15-fb0950nd. laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.