1. HP
 2. HP Victus 15-fa0970nd.

HP Victus 15-fa0970nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Victus 15-fa0970nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Victus 15-fa0970nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0M3EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP Victus 15-fa0970nd. laptop

De HP Victus 15-fa0970nd laptop is de perfecte keuze voor gamers. Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je jouw favoriete games als League of Legends, Fortnite en Minecraft op de hoogste instellingen. Voor de prestaties van de laptop is gebruikgemaakt van de 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 GB werkgeheugen. Deze combinatie maakt de laptop toekomstbestendig en biedt je genoeg ruimte om zware programma's te multitasken. De laptop is ook voorzien van een verlicht toetsenbord, waardoor je ook in het donker in stijl verder kunt gamen. Daarnaast is de HP Victus 15-fa0970nd duurzaam. De behuizing van de speakers en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook is er een webcam schuifje aanwezig waardoor je jouw camera af kunt schermen wanneer je deze niet gebruikt. Met de OMEN Gaming Hub hou je gemakkelijk de prestaties van de laptop in de gaten. Kortom, deze gaming laptop is de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een duurzame laptop met hoge prestaties.

Pluspunten
 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart kun je games zoals League of Legends en Fortnite spelen met de hoogste instellingen

  .

  Schakel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties goed in de gaten met de OMEN Gaming Hub

  .

  Het 144 hertz beeldscherm geeft snel veranderende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.

Minpunten
 • Sluit altijd de oplader aan tijdens het gamen, anders kan je slechtere prestaties verwachten en is de batterij er binnen een paar uur doorheen. Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0M3EA#ABH laptop

De HP Victus 15-fa0970nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP Victus 15-fa0970nd. laptop is 15,6 inch.

De HP Victus 15-fa0970nd. laptop heeft een Intel Core i7 processor.