1. HP
  2. HP VICTUS 15-fa0955nd.

HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6T989EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop

Speel je favoriete games op de 15 inch HP Victus 15-fa0955nd. De NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart maakt het mogelijk om games als Call of Duty: Warzone en Minecraft op de hoogste instellingen te spelen. Met de toekomstbestendige 12e generatie Intel Core i5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen multitask je gemakkelijk tussen lichte programma's. Bovendien houd je de prestaties van de laptop in de gaten met de gratis downloadbare OMEN Gaming Hub. Deze laptop is ook een duurzame keuze voor game liefhebbers. Voor de speakerbehuizing en het toetsenbord is namelijk gerecycled materiaal gebruikt. Daarnaast is het wit verlichte toetsenbord ideaal om in het donker in stijl verder te gamen. Of je nu ’s middags of ‘s avonds speelt, de HP Victus 15-fa0955nd is klaar voor elke uitdaging. Of je nu surft op het internet, films kijkt of foto's bewerkt, met deze laptop ben je verzekerd van een krachtige prestatie.

Pluspunten
  • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart kun je games als Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen spelen. Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub. Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je multitasken tussen lichte programma's en chatten met je vrienden via Discord.

Minpunten
  • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg. Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan. Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg. Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan. Sluit altijd de oplader aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg. Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay.

Veelgestelde vragen over de HP 6T989EA#ABH laptop

De HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop is 15,6 inch.

De HP VICTUS 15-fa0955nd. laptop heeft een Intel Core i5 processor.