1. HP
 2. HP VICTUS 15-fa0952nd.

HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0M2EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop

Stel jezelf in staat om de meest spectaculaire games te spelen op de HP Victus 15-fa0952nd laptop. Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 grafische kaart speel je games als League of Legends, Minecraft en Fortnite op de hoogste instellingen. De toekomstbestendige 12e generatie Intel Core i5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen geven je de mogelijkheid om tussen verschillende gaming modi te switchen en de prestaties van de laptop in de gaten te houden met de gratis OMEN Gaming Hub. De laptop is duurzaam en duurzaam. Voor de speakerbehuizing en het toetsenbord is gerecycled materiaal gebruikt. Ook als het donker is, kun je met het wit verlichte toetsenbord in stijl verder spelen. Je kunt ook gemakkelijk multitasken tussen lichte programma's, zoals chatten met je vrienden tijdens het gamen via Discord. Kortom, de HP Victus 15-fa0952nd is de perfecte laptop om de meest intensieve gaming-ervaring te beleven.

Pluspunten
 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart kun je games als League of Legends en Fortnite op de hoogste instellingen spelen

  .

  Met de OMEN Gaming Hub kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende game modi en je prestaties in de gaten houden

  .

  Door de verlichte toetsen heb je ook bij weinig licht geen moeite om de besturing van jouw game onder de knie te krijgen.

Minpunten
 • Sluit altijd de oplader aan tijdens het gamen, anders kun je slechtere prestaties verwachten en is de batterij binnen enkele uren leeg

  .

  Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0M2EA#ABH laptop

De HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop is 15,6 inch.

De HP VICTUS 15-fa0952nd. laptop heeft een Intel Core i5 processor.