1. HP
 2. HP Probook 450 G9 - 6A136EA.

HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6A136EA laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i3

Omschrijving van de HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop

De HP Probook 450 G9 - 6A136EA is een 15 inch laptop die gebruikt kan worden voor zakelijke taken zoals tekstverwerken, e-mailen en internetten. Met deze laptop heb je geen zorgen meer over je privacy, want je krijgt een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security. Hiermee wordt jouw laptop en gegevens beschermd tegen virussen en phishing aanvallen. Met Windows 10 Pro maak je op afstand verbinding met systemen op kantoor en zijn je gegevens beter beveiligd. Daarnaast biedt de infraroodcamera een veilige manier om in te loggen. Geen zorgen als je per ongeluk over je toetsenbord morst, want deze laptop is morsbestendig. Ook is deze laptop een duurzame keuze, doordat er bij de productie minder schadelijke halogeenstoffen zijn gebruikt. Dit lage halogeen gehalte maakt deze Probook een duurzame keuze. Onze specialisten raden deze laptop aan voor e-mails versturen, Office programma's en werken met managementsystemen, videobellen voor digitale vergaderingen en andere meetings. De laptop heeft een lange batterijduur, waardoor je je werk ongestoord kan afmaken zonder steeds op te laden. Ook heeft de Probook een krachtige processor die ervoor zorgt dat je veel applicaties tegelijkertijd kunt gebruiken. Kortom, de HP Probook 450 G9 - 6A136EA is de ideale laptop voor zakelijke taken.

Pluspunten
 • Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Deze Probook heeft een laag halogeengehalte, waardoor de laptop duurzaam in gebruik is. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beschermd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer in jouw domein.

Minpunten
 • Met een Intel Core i3 processor gaat multitasken traag

  .

  Wil je meer doen dan alleen internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je op zoek naar extra opslagruimte als je veel foto's, video's en documenten wilt bewaren.

Veelgestelde vragen over de HP 6A136EA laptop

De HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop is 15,6 inch.

De HP Probook 450 G9 - 6A136EA. laptop heeft een Intel Core i3 processor.