1. HP
 2. HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA.

HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 4K7G8EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop

De HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA is een zeer krachtige 14 inch laptop met een lange levensduur. Een goede laptop voor thuis en onderweg. Met de Intel Core i7 processor en 8GB werkgeheugen verwerk je foto's en video's zeer snel en is er geen hapering te bespeuren bij het bewerken van je creaties. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart zorgt ervoor dat je multimedia soepel wordt gerenderd. Met Windows 10 Pro heb je de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken met systemen op kantoor en je bestanden extra goed te beveiligen. Het lichte gewicht van 1,38 kilogram, het compacte formaat en het lage halogeengehalte in het materiaal maken deze laptop perfect voor onderweg. Ook je privacy is gewaarborgd, want het inloggen gebeurt veilig en snel via de vingerafdrukscanner. En met het webcam schuifje scherm je de camera altijd af. Mocht je per ongeluk over het toetsenbord gemorst zijn, geen zorgen, de laptop is morsbestendig. De laptop is geschikt voor diverse soorten werkzaamheden zoals e-mails versturen, Office programma's, werken met managementsystemen en voor het videobellen voor digitale vergaderingen.

Pluspunten
 • Deze ProBook heeft een laag halogeengehalte, wat de laptop betrouwbaar in gebruik maakt

  .

  Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart render je foto's en video's sneller dan met andere shared videokaarten

  .

  Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten
 • Het scherm is met 14 inch vrij klein

  .

  Om comfortabel en ergonomisch te werken, sluit je een externe monitor aan

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD, moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 4K7G8EA#ABH laptop

De HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop is 14 inch.

De HP ProBook 440 G8 - 4K7G8EA. laptop heeft een Intel Core i7 processor.