1. HP
 2. HP Pavilion 15-eh1909nd.

HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 53H05EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

AMD Ryzen 3

Omschrijving van de HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop

De HP Pavilion 15-eh1909nd is een laptop die ideaal is voor dagelijks gebruik. De laptop draait op Windows 11 in S modus en je kunt gemakkelijk vanuit de Windows Store naar de volledige Windows-versie overschakelen. De laptop is ideaal om onderweg mee te nemen door de lage gewicht en ontspiegelde scherm, zodat je geen last hebt van vervelende reflecties. Tijdens het videobellen met familie en vrienden zie je ze goed door de heldere beelden. Verder geniet je van krachtig geluid, aangezien de laptop over Bang & Olufsen speakers beschikt. Windows 11 in S modus biedt extra bescherming tegen virussen, maar als je liever de volledige Windows-ervaring wilt, kun je Windows 11 in S modus uitschakelen. De HP Pavilion 15-eh1909nd is geschikt voor internetten, mailen en tekstverwerken, maar als je foto's of video's wilt bewerken, heb je minimaal een i5 processor of i7 processor nodig. Wil je gamen op deze laptop? Dan heb je minimaal een GTX 1050 videokaart nodig. Kortom, de HP Pavilion 15-eh1909nd is een laptop die perfect is voor dagelijks gebruik en je kunt genieten van een krachtig geluid en heldere beelden.

Pluspunten
 • Op Windows 11 in S-modus kun je applicaties uit de Microsoft Store installeren, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Met de Bang & Olufsen speakers klinkt het geluid helderder en zuiverder dan bij reguliere laptop luidsprekers. Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti-reflecterende beeldscherm.

Minpunten
 • Met een AMD Ryzen 3 processor gaat multitasken traag

  .

  Wil je meer dan internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten. Met een AMD Ryzen 3 processor is multitasken traag

  .

  Wil je meer dan alleen internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD schijf moet je snel op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 53H05EA#ABH laptop

De HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop is 15,6 inch.

De HP Pavilion 15-eh1909nd. laptop heeft een AMD Ryzen 3 processor.