1. HP
 2. HP Pavilion 15-eg1902nd.

HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 65P80EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop

Ontdek de HP Pavilion 15-eg1902nd en bewerk je foto's in Photoshop met gemak. Met 8 gigabyte werkgeheugen kan je meerdere programma's tegelijkertijd gebruiken, en met de vingerafdrukscanner log je veilig en snel in. Het beeldscherm is ontspiegeld, zodat je vrijwel geen last hebt van reflecterende zon. Bovendien kun je genieten van kristalhelder geluid door de door Bang & Olufsen gefinetunede luidsprekers. En ook als het donker wordt, kan je gewoon verder werken op het verlichte toetsenbord. Of je nu foto's bewerkt, films of series kijkt of mailen en internetten, de HP Pavilion is geschikt en biedt je prestaties waar je op kunt vertrouwen. Bij aankoop ontvang je daarnaast een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis. Ontdek de HP Pavilion 15-eg1902nd en bewerk al je foto's met gemak. Met 8 gigabyte werkgeheugen is het mogelijk om meerdere programma's tegelijkertijd te gebruiken. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat je snel en veilig inlogt. Door het ontspiegelde beeldscherm heb je nauwelijks last van de zon. Daarnaast kun je genieten van kristalhelder geluid door de door Bang & Olufsen gefinetunede luidsprekers. Ook als het donker wordt, heb je geen last van slecht zicht. Op het verlichte toetsenbord vind je ook in het donker de juiste knoppen. Wat je ook gaat doen, films of series kijken, foto's bewerken, mailen of internetten, het is allemaal mogelijk met de HP Pavilion. Bij aankoop ontvang je bovendien een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis. Dit is een laptop die je prestaties en gebruiksgemak biedt waar je op kunt vertrouwen.

Pluspunten
 • Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vetvlekken met het anti-reflecterende beeldscherm

  .

  Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen, kun je multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office

  .

  Met Windows Hello en de vingerafdrukscanner kun je met je vingerafdruk inloggen op Windows zonder een wachtwoord te gebruiken.

Minpunten
 • Als je veel foto's of video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

  .

  Voor het bewerken van grote foto- en videobestanden wordt minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de HP 65P80EA#ABH laptop

De HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop is 15,6 inch.

De HP Pavilion 15-eg1902nd. laptop heeft een Intel Core i5 processor.