1. HP
 2. HP Pavilion 14-dv1900nd.

HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 594N6EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop

De HP Pavilion 14-dv1900nd is een krachtige laptop die geschikt is voor verschillende doeleinden. De Intel Core i5 processor en 8 gigabyte RAM zorgen ervoor dat de laptop vloeiend draait tijdens het multitasken met veeleisende programma's. Je kunt meerdere tabbladen openen in je browser of Adobe Photoshop gebruiken om foto's te bewerken. Daarnaast heeft de laptop een opslagcapaciteit van 512 gigabyte, waardoor je voldoende ruimte hebt voor bestanden en documenten. Met het gewicht van 1,41 kilogram neem je de laptop overal mee naar toe. Verder zijn er ook diverse poorten, waaronder een usb C SuperSpeed poort, waarmee je eenvoudig randapparatuur koppelt aan de laptop. De HP Pavilion 14-dv1900nd is een geschikte laptop voor verschillende activiteiten. Je kunt de laptop gebruiken voor het internetten, mailen en tekstverwerken, maar ook voor het bekijken van films en series. Ook foto's bewerken gaat vloeiend met deze laptop. Video's bewerken is wel mogelijk, maar wij raden aan om hiervoor een Ryzen 7 processor te gebruiken. Let er wel op dat Windows 11 momenteel nog niet op deze laptop beschikbaar is. Als het zover is, krijg je een pop-up of verschijnt de upgrade bij Windows Updates in de instellingen.

Pluspunten
 • Koppel je randapparatuur, zoals je smartphone, gemakkelijk met de laptop via de USB C SuperSpeed-poort

  .

  Het lage gewicht van 1,4 kilogram zorgt ervoor dat je de laptop moeiteloos in je rugzak meeneemt

  .

  Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen, bewerk je foto's en multitaskat je met programma's zoals Microsoft Office.

Minpunten
 • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een AMD Ryzen 7 processor

  .

  Een 14 inch beeldscherm is vrij klein, dus als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt is een groter scherm aan te raden.

Veelgestelde vragen over de HP 594N6EA#ABH laptop

De HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop is 14 inch.

De HP Pavilion 14-dv1900nd. laptop heeft een Intel Core i5 processor.