1. HP
 2. HP Chromebook 14a-na0950nd.

HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6G9W6EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Pentium Silver

Omschrijving van de HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop

De HP Chromebook 14a-na0950nd is een betrouwbare en krachtige Chromebook die ontworpen is om je werk en entertainment door te helpen. Het is een dunne, lichtere laptop met een prachtig design. Het is voorzien van een 14-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1366x768 pixels. Het is uitgerust met een Intel Celeron N4000 processor, 4 GB RAM geheugen en 64 GB eMMC opslag. De HP Chromebook 14a-na0950nd is voorzien van een breed scala aan poorten waaronder USB-C en USB-A poorten, een microSD-kaartlezer en een 3,5 mm audio-jack. Het is ook ontworpen om het beeldscherm verder te verbeteren met een HD-webcam en twee stereoluidsprekers. Daarnaast zijn er ook Bluetooth 5.0 en WiFi-technologieën aan boord voor een betere draadloze verbinding. De Chromebook heeft een batterijduur van 11 uur en is uitgerust met het besturingssysteem Chrome OS. Hoewel de HP Chromebook 14a-na0950nd niet compatibel is met Windows-programma's, kun je Microsoft Office 365 aanschaffen als je gebruik wil maken van Microsoft Office. Dankzij de krachtige prestaties en het lange batterijvermogen is de HP Chromebook 14a-na0950nd een ideale laptop voor dagelijks gebruik, op school, thuis of onderweg.

Pluspunten
 • Een Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder dat je hem opnieuw hoeft op te laden, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door de ingebouwde beveiliging

  .

  Met een Intel Pentium Silver processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos werken in meerdere Chrome-tabbladen tegelijkertijd

  .

  Deze Chromebook weegt maar 1,46 kilogram waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen dan andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken.

Veelgestelde vragen over de HP 6G9W6EA#ABH laptop

De HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop is 14 inch.

De HP Chromebook 14a-na0950nd. laptop heeft een Intel Pentium Silver processor.