1. HP
 2. HP Chromebook 14a-na0900nd.

HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6G9W4EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop

De HP Chromebook 14a-na0900nd is een handige laptop voor al je dagelijkse taken. Het Chrome OS, dat al geïnstalleerd is, biedt je eindeloos veel mogelijkheden, zoals het downloaden van apps uit de Google Play Store en het opslaan van bestanden op Google Drive. Daarnaast is het een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je de hele dag draadloos op je Chromebook kunt werken. De Intel Celeron processor en het 4 gigabyte werkgeheugen zorgen ervoor dat je met gemak meerdere Chrome tabbladen tegelijk kunt openen. En omdat de Chromebook slechts 1,46 kilogram weegt, is hij gemakkelijk mee te nemen. Geniet van een helder geluid dankzij de Bang & Olufsen speakers, waardoor je helemaal op kunt gaan in een film of serie. Vraag onze specialisten om advies als je meer wilt weten over deze Chromebook.

Pluspunten
 • Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, begint binnen enkele seconden op en is minder kwetsbaar voor virussen door zijn ingebouwde beveiliging

  .

  Met een Intel Celeron processor en 4 gigabyte werkgeheugen kun je zonder haperingen tegelijkertijd in meerdere Chrome tabbladen werken

  .

  Deze Chromebook weegt slechts 1,46 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker mee kan nemen dan andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient.

Veelgestelde vragen over de HP 6G9W4EA#ABH laptop

De HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop draait op Google Chrome OS.

Het schermdiagonaal van de HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop is 14 inch.

De HP Chromebook 14a-na0900nd. laptop heeft een Intel Celeron processor.