1. HP
  2. HP 17-cp1980nd.

HP 17-cp1980nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 17-cp1980nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 17-cp1980nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0P9EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

AMD Ryzen 7

Omschrijving van de HP 17-cp1980nd. laptop

De HP 17-cp1980nd is een 17 inch laptop die perfect is voor het bewerken van foto's en video's. Met de AMD Ryzen 7 processor en 16 GB werkgeheugen, is deze laptop krachtig genoeg voor multitasking. Met de HP Fast Charge technologie heb je je accu binnen 45 minuten weer op 50 procent. Ook is de laptop duurzaam in gebruik, omdat de speakerbehuizing en toetsen gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Het 17 inch beeldscherm biedt meer details en je kunt hier perfect meerdere vensters naast elkaar openen. Doordat het scherm anti-reflecterend is, heb je minder last van lichtinval en kun je je laptop ook buiten gebruiken. Onze laptop specialist geeft aan dat deze laptop geschikt is voor internetten, mailen, tekstverwerken, films & series kijken en foto's en video's bewerken. Voor 3D ontwerpen maken en grote videobestanden snel renderen is deze laptop echter ongeschikt. Ook voor gamen heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig.

Pluspunten
  • Met HP Fast Charge kun je je laptop weer tot 50 procent opladen in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos kunt verder gaan. De behuizing van de luidspreker en de toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop toekomstbestendig en duurzaam maakt. Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je gemakkelijk foto's en video's bewerken en multitasken tussen zware programma's.

Minpunten
  • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX videokaart nodig.Om dit te doen, is een 17 inch laptop groter en zwaarder dan de meeste laptops

    .

    Als je je laptop vaak met je meeneemt, wordt een kleiner formaat aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0P9EA#ABH laptop

De HP 17-cp1980nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 17-cp1980nd. laptop is 17,3 inch.

De HP 17-cp1980nd. laptop heeft een AMD Ryzen 7 processor.