1. HP
 2. HP 17-cp0932nd.

HP 17-cp0932nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 17-cp0932nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 17-cp0932nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0P7EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

AMD Ryzen 3

Omschrijving van de HP 17-cp0932nd. laptop

Met de HP 17-cp0932nd laptop ga je voorzichtig om met je milieu. De speakerbehuizing en toetsenbord zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook kun je door de HP Fast Charge technologie je lege accu binnen 45 minuten opladen tot 50 procent. Op deze laptop kun je goed internetten en je e-mail bijhouden. Met het 17 inch beeldscherm zie je details duidelijk, maar let wel op dat je de laptop minder makkelijk meeneemt. Als je toch buiten wilt werken, biedt het anti-reflecterende scherm minder last van lichtinval. De laptop is geschikt om films en series te kijken, maar niet in full hd. Voor het bewerken van foto's en video's heb je minimaal een i5/Ryzen 5 processor nodig. Voor 3D ontwerp- en videobestanden renderen moet je minimaal een i7/Ryzen 7 processor hebben.

Pluspunten
 • Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder gaat. Met HP Fast Charge laad je jouw laptop in ongeveer 45 minuten weer op naar 50 procent, zodat je draadloos snel verder kunt. De speakerbehuizing en de toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop duurzaam maakt. De speakerbehuizing en de toetsen van deze laptop zijn opgebouwd uit gerecycled plastic, waardoor deze laptop duurzamer is. Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti-reflecterende beeldscherm. Met het anti-reflecterende scherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vetvlekken.

Minpunten
 • Met een AMD Ryzen 3 processor is multitasken traag

  .

  Als je meer wilt dan alleen internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minstens een i5 of Ryzen 5 processor

  .

  Het scherm heeft een HD+ resolutie, waardoor je minder scherp beeld hebt dan op een full HD beeldscherm.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0P7EA#ABH laptop

De HP 17-cp0932nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 17-cp0932nd. laptop is 17,3 inch.

De HP 17-cp0932nd. laptop heeft een AMD Ryzen 3 processor.