1. HP
 2. HP 17-cn1915nd.

HP 17-cn1915nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 17-cn1915nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 17-cn1915nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 545C7EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de HP 17-cn1915nd. laptop

De HP 17-cn1915nd is een laptop die je gebruikt als je foto's wilt bewerken met Adobe Photoshop of als je werkt met lichte softwareprogramma's zoals Word. Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen is de laptop krachtig genoeg om dat goed te doen. Het ontspiegelde scherm betekent dat je geen last hebt van reflecties, waardoor je ook buiten aan je laptop kunt werken. Het full hd beeldscherm heeft veel details, waardoor het ook fijn is om films en series te kijken. Door het numerieke toetsenbord typ je snel alle cijfers en formules als je veel met Excel werkt. Voor het internetten, mailen en tekstverwerken is de HP 17-cn1915nd geschikt. Het kijken van films en series is ook goed mogelijk. Als je foto's wilt bewerken of video's wilt bewerken, dan is deze laptop ook geschikt. Wil je echter video's bewerken, dan is het aan te raden om een laptop met een i7 processor te gebruiken om het sneller te kunnen doen. Gamen is helaas niet mogelijk, hiervoor heb je minimaal een GTX 1050 videokaart nodig.

Pluspunten
 • Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen kunt je foto's bewerken. Met het anti-reflecterende scherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken. Met het numerieke toetsenbord kun je snel cijfers en formules invoeren.

Minpunten
 • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

  .

  Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen; een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

  .

  Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

  .

  Als je jouw laptop vaak meeneemt, raden we een kleiner formaat aan; een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops.

Veelgestelde vragen over de HP 545C7EA#ABH laptop

De HP 17-cn1915nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 17-cn1915nd. laptop is 17,3 inch.

De HP 17-cn1915nd. laptop heeft een Intel Core i5 processor.