1. HP
 2. HP 17-cn0910nd.

HP 17-cn0910nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 17-cn0910nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 17-cn0910nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0N9EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de HP 17-cn0910nd. laptop

De HP 17-cn0910nd is de perfecte laptop voor al je dagelijkse taken. De laptop heeft een 17 inch beeldscherm, waarmee je details makkelijk ziet en waarmee je mooi kunt multitasken. Met het anti-reflecterende scherm heb je ook buiten minder last van lichtinval. De speakerbehuizing en de toetsen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor de laptop duurzaam en toekomstbestendig is. Ook heb je met HP Fast Charge technologie een lege accu binnen 45 minuten opgeladen tot 50 procent, zodat je snel verder kunt. Deze laptop is geschikt voor internetten, mailen en tekstverwerken, maar voor films en series kijken, foto's bewerken, video's bewerken, 3D ontwerpen maken en grote videobestanden renderen en gamen heb je minimaal een processor van i5/Ryzen 5 of hoger nodig.

Pluspunten
 • Met HP Fast Charge kun je je laptop binnen ongeveer 45 minuten tot 50 procent opladen, waardoor je snel weer draadloos verder kunt gaan. De behuizing van de speaker en de toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop toekomstgericht en duurzaam maakt. Dankzij het antireflecterende scherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vingerafdrukken.

Minpunten
 • Wil je soepeler internetten en tekstverwerken dan met een Celeron processor? Kies dan voor een laptop met minimaal een i3 of Ryzen 3 processor

  .

  Het scherm heeft een hd+ resolutie, waardoor je minder scherp beeld hebt dan op een full hd beeldscherm. Wil je soepeler internetten en tekstverwerken dan met een Celeron processor? Kies dan voor een laptop met minimaal een i3 of Ryzen 3 processor

  .

  Het scherm heeft een hd+ resolutie, waardoor je minder scherp beeld hebt dan op een full hd beeldscherm.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0N9EA#ABH laptop

De HP 17-cn0910nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 17-cn0910nd. laptop is 17,3 inch.

De HP 17-cn0910nd. laptop heeft een Intel Celeron processor.