1. HP
 2. HP 15s-fq4960nd.

HP 15s-fq4960nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 15s-fq4960nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 15s-fq4960nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 594Q4EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de HP 15s-fq4960nd. laptop

De HP 15s-fq4960nd is de perfecte laptop om met veel plezier te werken. Met de Intel Core i5 processor en 8GB aan werkgeheugen kun je gemakkelijk foto's bewerken en programma's zoals Photoshop en Office gebruiken. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart zorgt ervoor dat je foto's soepel worden gerenderd. Ook als je buiten werkt, heb je geen last van zonnestralen dankzij het anti-reflecterende beeldscherm. En als je laptop toch leeg is, laad je de batterij weer binnen 45 minuten op tot 50 procent dankzij HP Fast Charge. Onze specialisten raden deze laptop aan voor het internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Video's bewerken is mogelijk, maar hiervoor heb je een i7 of Ryzen 7 processor nodig. Gamen is helaas niet mogelijk, hiervoor heb je minimaal een GTX 1050 videokaart nodig. Ontvang je aankoop de dag erna. Let op: het is nog onbekend wanneer Windows 11 op deze laptop beschikbaar is. Als het zover is, krijg je een pop-up of verschijnt de upgrade bij Windows Updates in de instellingen. De HP 15s-fq4960nd is de perfecte laptop voor het kantoorwerk. De Intel Core i5 processor en 8GB aan werkgeheugen zorgen voor de nodige kracht en snelheid om gemakkelijk en soepel foto's te bewerken. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart verzorgt de beelden soepel en helder. Het ontspiegelde anti-reflecterende beeldscherm voorkomt schitteringen van de zon, waardoor je buiten ook kunt blijven werken. Met HP Fast Charge laad je de lege batterij binnen 45 minuten weer op tot 50 procent. Onze specialisten raden deze laptop aan voor het internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Video's bewerken is mogelijk, maar hiervoor heb je een i7 of Ryzen 7 processor nodig. Gamen is helaas niet mogelijk, hiervoor heb je minimaal een GTX 1050 videokaart nodig. Je ontvangt je aankoop de dag erna. Let op: het is nog onbekend wanneer Windows 11 op deze laptop beschikbaar is. Als.

Pluspunten
 • Met HP Fast Charge kun je een lege batterij binnen 45 minuten opladen tot 50%

  .

  Met een Intel Core i5-processor en 8 GB werkgeheugen kun je foto's bewerken met Adobe Photoshop en lichtere programma's zoals Microsoft Office multitasken

  .

  Je zult minder last hebben van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti-reflecterende scherm.

Minpunten
 • Beïnvloed je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

  .

  Door de kleuren van de toetsen en tekens en het gebrek aan toetsenbordverlichting, is het moeilijker om het toetsenbord van deze laptop te lezen.

Veelgestelde vragen over de HP 594Q4EA#ABH laptop

De HP 15s-fq4960nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 15s-fq4960nd. laptop is 15,6 inch.

De HP 15s-fq4960nd. laptop heeft een Intel Core i5 processor.