1. HP
 2. HP 15s-fq0901nd.

HP 15s-fq0901nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 15s-fq0901nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 15s-fq0901nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 5C228EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Celeron

Omschrijving van de HP 15s-fq0901nd. laptop

De HP 15s-fq0901nd is perfect voor al je dagelijkse taken. Of het nu gaat om het typen van verslagen, het bekijken van films of het bijwerken van je inbox, deze laptop is het ideale hulpmiddel. Geniet van het ontspiegelde beeldscherm, zodat je ook bij felle zonlicht je werk goed kunt zien. Met Windows 11 in S-modus heb je de garantie dat je applicaties virusvrij uit de Windows Store installeert. Bij deze laptop is een usb poort, externe harde schijf of zelfs een SD kaart aanwezig, waardoor je gemakkelijk bestanden kunt overzetten. Daarnaast ontvang je bij deze laptop een gratis 1 jaar Microsoft 365 Personal. Met dit pakket krijg je 1 jaar lang gratis toegang tot Word, Excel en PowerPoint. Ook ontvang je 1 terabyte One Drive opslag, waarmee je al je bestanden in de cloud kunt opslaan. Kortom, de HP 15s-fq0901nd is een perfecte laptop voor je dagelijkse werkzaamheden. De HP 15s-fq0901nd is een krachtige laptop die alles aankan, van het maken van verslagen tot het kijken van films. De laptop heeft een 15 inch beeldscherm, waardoor je altijd duidelijk kunt zien wat je doet. Daarnaast heeft de laptop Windows 11 in S-modus, waardoor je applicaties virusvrij uit de Windows Store kunt installeren. Voor het overzetten van bestanden heeft de laptop een usb poort, externe harde schijf en zelfs een SD kaart. Met de gratis 1 jaar Microsoft 365 Personal krijg je toegang tot Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast ontvang je 1 terabyte One Drive opslag, waarmee je al je bestanden in de cloud kunt opslaan. Kortom, de HP 15s-fq0901nd is ideaal voor je dagelijkse taken en een echte aanrader.

Pluspunten
 • Op Windows 11 kun je applicaties uit de Microsoft Store installeren in de S-modus, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen

  .

  Met deze laptop krijg je gratis 1 jaar Microsoft 365 Personal meegeleverd

  .

  Hiermee werk je 1 jaar lang gratis met Word, Excel en PowerPoint

  .

  Gebruik een SD kaart om bestanden over te zetten met de geheugenkaartlezer.

Minpunten
 • Wil je soepeler internetten en tekstverwerken dan met een Celeron processor? Kies dan voor een laptop met minimaal een i3 of Ryzen 3 processor

  .

  Vanwege de beperkte capaciteit van de 128 gigabyte SSD schijf moet je snel op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 5C228EA#ABH laptop

De HP 15s-fq0901nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 15s-fq0901nd. laptop is 15,6 inch.

De HP 15s-fq0901nd. laptop heeft een Intel Celeron processor.