1. HP
 2. HP 14s-fq1961nd.

HP 14s-fq1961nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP 14s-fq1961nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP 14s-fq1961nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 594P8EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

AMD Ryzen 5

Omschrijving van de HP 14s-fq1961nd. laptop

Ben je op zoek naar een lichte laptop waarmee je makkelijk kan multitasken? Dan is de HP 14s-fq1961nd misschien iets voor jou. Met de AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen loop je nooit meer vast. Ondanks het kleine formaat van de laptop, weegt deze maar 1,46 kilogram, waardoor je hem gemakkelijk met je mee neemt. Ook als je buiten werkt, heb je niks te vrezen met deze laptop. Het ontspiegelde scherm zorgt ervoor dat fel licht geen invloed heeft op je beeldscherm. Hierdoor kun je ook bij zonnig weer je werk goed zien. Daarnaast heeft deze laptop ook een vingerafdrukscanner, waardoor je snel en gemakkelijk inlogt zonder wachtwoorden in te voeren. Voor simpel werk zoals internetten, mailen en tekstverwerken is deze laptop geschikt, maar voor het bewerken van video's en het gamen raden we een laptop aan met een Ryzen 7 processor of een videokaart GTX 1050.

Pluspunten
 • Dankzij de AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos grote foto- of videobestanden bewerken terwijl je applicaties op de achtergrond draait

  .

  Deze laptop weegt slechts 1,46 kilogram, wat het meenemen ervan vereenvoudigd ten opzichte van andere laptops

  .

  Met Windows Hello en de vingerafdrukscanner kun je inloggen op Windows met je vingerafdruk, zonder het gebruik van een wachtwoord.

Minpunten
 • Heb je plannen om video's te bewerken? Kies dan een laptop met een AMD Ryzen 7 processor als minimum

  .

  Het toetsenbord van deze laptop wordt lastiger te lezen door de kleuren van de toetsen en de tekens.

Veelgestelde vragen over de HP 594P8EA#ABH laptop

De HP 14s-fq1961nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP 14s-fq1961nd. laptop is 14 inch.

De HP 14s-fq1961nd. laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.