1. Apple
 2. Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray.

Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Apple MGN63N/A laptop

Besturingssysteem

macOS

Schermdiagonaal

13,3 inch

Processor

Apple M1-chip

Omschrijving van de Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop

De Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray is de perfecte laptop voor al je dagelijkse taken. Het 13,3 inch Retina beeldscherm met True Tone technologie zorgt voor een scherpe en haarscherpe weergave van alle beelden. Hierdoor bekijk je video's en foto's met een natuurgetrouwe kleurweergave. De kleurtemperatuur aanpassen doet de laptop automatisch. Ook multitasken doe je met deze laptop zonder haperingen. De 8-core processor en 8 GB werkgeheugen bieden je alle ruimte om meerdere programma's tegelijk te gebruiken. Met de ingebouwde Thunderbolt 4 poort stroom je je laptop in no-time op. Ook fotobestanden verstuur je met deze poort supersnel. Kortom, deze Apple MacBook Air is een krachtige laptop voor al je dagelijkse taken.

Pluspunten
 • Dankzij de Apple M1 chip kun je gemakkelijk zware programma's zoals Final Cut Pro gebruiken en krijg je een batterijduur van 18 uur

  .

  Met zijn lichte gewicht van 1,29 kilogram neem je dit model makkelijk mee in de trein

  .

  Het True Tone Retina beeldscherm past zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan, zodat je altijd heldere en natuurgetrouwe kleuren ziet.

Minpunten
 • Deze MacBook heeft 2 Thunderbolt 3 (USB C) aansluitingen

  .

  Als je een apparaat met een andere aansluiting wilt gebruiken, heb je een docking station of kabelconverter nodig

  .

  Door de beperkte opslagcapaciteit van de 256 gigabyte SSD-schijf heb je minder ruimte voor al je foto's, video's en bestanden.

Veelgestelde vragen over de Apple MGN63N/A laptop

De Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop draait op macOS.

Het schermdiagonaal van de Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop is 13,3 inch.

De Apple MacBook Air (2020) MGN63N/A Space Gray. laptop heeft een Apple M1-chip processor.