1. Samsung
 2. Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL.

Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties Samsung NP750XED-KB4NL laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i5

Omschrijving van de Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop

De Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL is de perfecte laptop voor zakelijk gebruik. Geniet van een krachtige processor met 12e generatie Intel Core i5 en 8 GB werkgeheugen. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart bewerk je foto's en video's supersnel. Met de Dolby Atmos speakers geniet je van kristalhelder geluid. Windows 11 Pro biedt extra veiligheid en verbind je gemakkelijk met kantoorapparatuur. Bovendien neem je de laptop gemakkelijk en veilig mee, dankzij het gewicht van 1,5 kilogram. Onze specialisten raden deze laptop aan voor: E-mails, Office programma's, werken met managementsystemen, videobellen en het maken van ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop. Kortom, de Samsung Galaxy Book2 Business is een echte musthave voor zakelijk gebruik.

Pluspunten
 • Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart renderen je foto's sneller dan met andere shared videokaarten.

Minpunten
 • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden. Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je snel op zoek gaan naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP750XED-KB4NL laptop

De Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop is 15,6 inch.

De Samsung Galaxy Book2 Business - 15" - NP750XED-KB4NL. laptop heeft een Intel Core i5 processor.