1. HP
 2. HP VICTUS 15-fa0976nd.

HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0M5EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop

Speel je favoriete games op de HP Victus 15-fa0976nd. Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart en een verversingssnelheid van 144 hertz beleef je haarscherpe beelden. De laptop is bovendien voorzien van een Intel Core i7 processor en een werkgeheugen van 16 gigabyte. Dit maakt het mogelijk om zonder problemen te streamen via bijvoorbeeld Twitch. Met de 1 terabyte SSD sla je al je games en bestanden veilig op. Om het gebruik van de laptop te optimaliseren kun je de prestaties in de gaten houden met de gratis downloadbare OMEN Gaming Hub. Je kunt zelfs tussen verschillende gaming modi switchen. Verder is deze laptop duurzaam geproduceerd. De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Voor het game avontuur in het donker is het toetsenbord voorzien van wit verlichte toetsen. Voor het bewerken van foto's, maken van teksten of het kijken van films en series is de HP Victus 15-fa0976nd prima geschikt. Wil je echter 3D ontwerpen maken of video's snel renderen, dan heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig.

Pluspunten
 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart kun je games zoals Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen spelen

  .

  Met de OMEN Gaming Hub kun je snel wisselen tussen verschillende game modi en je prestaties in de gaten houden

  .

  Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je multitasken tussen zware programma's en je gameplay streamen via Twitch.

Minpunten
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en wordt de batterij binnen enkele uren leeg

  .

  Wij raden voor het spelen van VR games en het ontwerpen van 3D modellen een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor aan.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0M5EA#ABH laptop

De HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop is 15,6 inch.

De HP VICTUS 15-fa0976nd. laptop heeft een Intel Core i7 processor.