1. HP
  2. HP Pavilion 15-eh1915nd.

HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6R1H4EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

AMD Ryzen 5

Omschrijving van de HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop

Met de HP Pavilion 15-eh1915nd heb je een laptop die je gebruikt voor verschillende doeleinden. De AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen maken het mogelijk om lichtere taken uit te voeren, zoals Office en fotobewerking. Daarnaast heb je de mogelijkheid om films en series te kijken met de Bang & Olufsen speakers. De HP Fast Charge technologie zorgt ervoor dat je jouw laptop binnen 45 minuten tot 50 procent kan opladen, zodat je direct weer draadloos verder kan. Het toetsenbord is verlicht, zodat je ook in het donker de juiste toetsen vindt. Daarnaast biedt de vingerafdrukscanner een veilige manier om in te loggen, waardoor je geen wachtwoord meer nodig hebt. De behuizing van de laptop is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor deze HP Pavilion een duurzame keuze is. Daarnaast kun je voor meer intensieve taken, zoals 3D ontwerpen maken en video's snel renderen, een i7/Ryzen 7 processor adviseren.

Pluspunten
  • Met HP Fast Charge kun je je laptop in ongeveer 45 minuten weer opladen tot 50 procent, zodat je snel weer draadloos kunt doorgaan. De behuizing van deze laptop is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor deze HP duurzaam in gebruik is. Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je foto's bewerken.

Minpunten
  • Voor het bewerken van grote fotobestanden raden wij minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aan

    .

    Als jij video's gaat bewerken, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Veelgestelde vragen over de HP 6R1H4EA#ABH laptop

De HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop is 15,6 inch.

De HP Pavilion 15-eh1915nd. laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.