1. HP
 2. HP ENVY 17-cr0970nd.

HP ENVY 17-cr0970nd. laptop

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de HP ENVY 17-cr0970nd. laptop en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de HP ENVY 17-cr0970nd. laptop en het vergelijken met de andere laptops op onze website heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de juiste laptop.

Specificaties HP 6P0E2EA#ABH laptop

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

17,3 inch

Processor

Intel Core i7

Omschrijving van de HP ENVY 17-cr0970nd. laptop

De HP ENVY 17-cr0970nd is een laptop met een 17 inch scherm, geschikt voor het bewerken van foto's en video's. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor is deze laptop krachtig genoeg voor complexe applicaties zoals Adobe Premiere Pro. Daarnaast is er 16 gigabyte werkgeheugen voor het afspelen en bewerken van meerdere programma's tegelijkertijd. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart maakt het ook mogelijk om video's sneller te renderen. Verder is de HP ENVY 17-cr0970nd voorzien van Bang & Olufsen speakers die een helder en kristalhelder geluid geven. Daarnaast is de laptop duurzaam, omdat er gerecycled plastic en metaal zijn gebruikt bij de productie. Onze laptop specialist geeft aan dat deze laptop geschikt is voor het internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Als je graag 3D ontwerpen maakt en video's snel wilt renderen, dan is het aan te raden om minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart te gebruiken. Ook voor het gamen is het aan te raden om minimaal een GTX 1050 videokaart te gebruiken.

Pluspunten
 • Bij de productie van deze laptop is gerecycled plastic en metaal gebruikt, waardoor deze laptop duurzaam is

  .

  Met een 12e generatie Intel Core i7 processor haalt je laptop hogere prestaties en is het toekomstbestendig in vergelijking met oudere generaties

  .

  Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart rendert foto's en video's sneller dan met andere shared videokaarten.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D-projecten heb je een Intel Core i9- of AMD Ryzen 9-processor en een RTX-videokaart nodig

  .

  Een 17-inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

  .

  Als je jouw laptop vaak meeneemt, is een kleinere formaat aangeraden.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0E2EA#ABH laptop

De HP ENVY 17-cr0970nd. laptop draait op Windows.

Het schermdiagonaal van de HP ENVY 17-cr0970nd. laptop is 17,3 inch.

De HP ENVY 17-cr0970nd. laptop heeft een Intel Core i7 processor.